Ruimtelijke aspecten

Ruimtelijke aspecten Bij het beoordelen van de ruimtelijke aspecten wordt van elke ruimte in het gebouw de kwaliteitsscore bepaald. Uitspraken op dit bedrijfspand huren eindhoven niveau gaan voornamelijk in op afmetingen, afstanden en oppervlakte. Meer op de achtergrond staan aspecten zoals de relaties van de ruimten tot elkaar en de mate van flexibiliteit. In tabel 7-3 wordt een indicatie van de definities van de kwaliteitsklassen voor de ruimtelijke aspecten weergegeven. Tabel 7-3 Algemene bedrijfsruimte huren den haag definitie kwaliteitsscores ruimtelijke aspecten Kwaliteitsklasse Definitie 2 3 4 5 6 De ruimten zijn zeer groot en hebben een directe, korte relatie met elkaar op/in een ontwikkelbaar terrei n/gebouw. De ruimten zijn groot en hebben een directe, korte relatie met elkaar in het gebouw. De ruimten zijn g root genoeg en hebben een relatie met elkaar in het gebouw. De ruimten zijn groot genoeg en hebben geen directe relatie met bedrijfspand huren haarlem elkaar in het gebouw. De ruimten zijn conform de wettel ij ke regelgeving, hebben een redel ijke relatie met elkaar en zijn niet flexibel. De ruimten voldoen aan het wettel ijk gestelde minimum en hebben geen relatie met elkaar in het gebouw. Functionele aspecten Bij het beoordelen van de functionaliteit van het gebouw wordt gelet op bruikbaarheid, geschiktheid en duurzaamheid. Denk hierbij aan bereikbaarheid/toegankelijkheid, capaciteit, veiligheid, aanpasbaarheid en voorzieningenniveau. Tabel 7-4 geeft een indicatie van de definities van bedrijfspand huren Tilburg de kwaliteitsklassen voor de functionele aspecten. Tabel 7-4 Algemene definitie kwaliteitsscores functionele aspecten Kwaliteitsklasse Definitie 2 3 H et gebouw is erg goed bereikbaar/integraal toegankelijk, bijzonder gebruiks- en brandvei lig, zeer flexibel met een zeer goed voorzieningenniveau in en rond het gebouw. Het gebouw is redel ijk goed bereikbaar/integraal toegankelijk, redelijk gebruiks- en brandveilig, flexibel met een redelijk goed voorzieningenniveau in en rond het gebouw. Het gebouw is bereikbaar/toegankelijk, gebruiks- en brandveil ig, flexibel met een voorzieningenniveau in en rond het gebouw.

115 thoughts on “Ruimtelijke aspecten

  1. [url=https://cialisstab.com/]tadalafil online price[/url] [url=https://gmxpharm.com/]buy azithromycin 500mg online usa[/url] [url=https://viagraccp.com/]lowest price sildenafil[/url]

  2. Magnificent website. A lot of useful info here. I¦m sending it to some buddies ans also sharing in delicious. And certainly, thanks for your effort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.