Bestuurlijke handhaving

Afbeeldingsresultaat voor site:ilocate.nl

Hij moet zo spoedig mogelijk het voorval melden aan het gezag dat bevoegd is de milieuvergunning te verlenen en anders bij burgemeester en wethouders. Het bevoegd gezag moet onverwijld andere betrokken overheidsorganen in kennis stellen.
Het handhaven van de Wet milieubeheer en kantoorruimte huren eindhoven de andere milieuwetten waarvan de handhaving geschiedt op basis van de Wet milieubeheer, kan op twee manieren plaatsvinden: handhaving door het bestuursorgaan: bijvoorbeeld burgemeester en wethouders (subparagraaf 9.13.1); handhaving door het Openbaar Ministerie: de officier van justitie met de politie (subparagraaf 9.13.2).
Naast de handhaving van plichten op kantoorruimte huren den haag grond van vergunningen, vindt er ook handhaving plaats van andere plichten op grond van milieuwetten.
Regelingen hebben geen effect als ze niet gehandhaafd worden. Het milieu wordt niet beschermd als bedrijven wél in werking zijn en niet over een adequate milieuvergunning beschikken of zich niet aan de voorschriften houden. Regelmatig moeten er controles kantoorruimte huren haarlem worden gehouden en moet het belang om het milieu te beschermen bij de bedrijven ‘levend’ worden gehouden. Als iemand zich desondanks niet aan de regels houdt, moet naleving kunnen worden afgedwongen. Hoofdstuk 18 Wm bevat een algemene regeling voor de handhaving van de wet zelf en de daarop berustende kantoorruimte huren tilburg regelingen, alsmede van twaalf andere in art. 13. l Wm genoemde milieuwetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *