Directeur besloot tot verbouwing Stadsschouwburg De kantoorruimte huren den haag centrum Groningse schouwburgdirecteur T. van der Groot is volledig verantwoordelijk voor de illegale verbouwing van het goedkoop kantoor huren tilburg interieur, middels het dichtstorten van een vide, van de Stadsschouwburg. Dat blijkt uit het onderzoeksrapport van gemeentesecretaris Bakker. Justitie stelt nu een strafrechtelijk onderzoek in, omdat het aanbrengen van veranderingen aan een monument zonder toestemming van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg wordt gezien als een misdrijf (. ..)  Van der Groot besloot in juni op eigen houtje de vide van de schouwburg te dichten, na verontrustende cijfers over de exploitatie van de horeca in het gebouw. De directeur zag grote logistieke en financiële voordelen in het dichten van de vide. (Bron: Cobouw, 26 augustus 2004)
Dit vereist een bepaalde opstelling van de kantoorpand huren Haarlem vastgoedmanager, een keuze waarop de vastgoedmanager is gericht. En ten slotte: welke rol neemt de vastgoedmanager aan, afhankelijk van de na te streven output?
De vastgoedmanager is gericht op het vergroten van het: – commerciële vermogen van de kantoor huren eindhoven airportvastgoedorganisatie; – materiële vermogen van het vastgoed en de vastgoedorganisatie; – sociale vermogen van de vastgoedorganisatie; – denkvermogen van de vastgoedorganisatie.
De vastgoedmanager zal steeds oog moeten hebben voor veranderingen. Ontkenning is de doodzonde voor elk bedrijf, stelt Cees van Lotringen in Het Financieele Dagblad van 20 februari 2004. Op straffe van ondergang moeten bedrijven klaar zijn voor de ‘onvermijdelijke verrassingen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *